Тестови за COVID-19 во Тетово

Закажете термин за тест на 071/278-529; 078/218-731; 071/269-623 и 072/319-850

Авицена Лабораторија со донација

Како дел од хуманитарната донаторска акција ,,Нахрани 10.000"

Целосно нов и посебен простор за тестови за COVID-19

Од 16.09.2020 г. во лабораторијата во нас. Тафталиџе

Комплетно лабораториско решение за COVID-19

PCR молекуларен (RT Real-Time) тест и имунолошки тест (за IgA, IgM и IgG антитела преку крв)

Авицена Женска Трка 2020

Се одржа осмата по ред Авицена Женска Трка 

BABYTEST Plus/Advanced

Можност за плаќање на 3, 6, 9 и 12 рати без камата

Донација на Авицена Лабораторија

5.000 бесплатни RT Rеаl-Time PCR лабораториски анализи за детекција на корона вирус (COVID-19)

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

За сите преземени превентивни мерки за спречување на ширење COVID-19

Молекуларни респираторни панели

За точна, брза и прецизна детекција на најголем број причинители одеднаш 

Сексуално-преносливи инфекции

Тестови за ултрасензитивна и специфична молекуларна детекција и идентификација на причинители

Гастроинтестинални заболувања

Синдромско тестирање на причинители на гастроинтестинални заболувања

Комплетна дијагноза на инфекција со H.Pylori

Детекција на H.Pylori IgG и H.Pylori IgA антитела од серум и H.Pylori антиген во фецес

Генетски тест за интолеранција на лактоза

HPV - Human Papillomavirus

Најчесто поставувани прашања

СОВРШЕНСТВОТО НИ Е ВО КРВТА

Преземање на резултати за пациенти

најава за доктори

Анализи (Ценовник)

Погледнете ја комплетната листа на анализи со соодветните цени

Повеќе

Локации и контакти

ЛОКАЦИЈА 1
Нас. Тафталиџе, Комплекс Македонија Повеќе
ЛОКАЦИЈА 2
Нас. Аеродром, Бул. Јане Сандански Повеќе
ЛОКАЦИЈА 3
Тетово Повеќе

Како да се подготвите?


Прочитајте подетални информации како да се подготвите пред изработка на одредени лабораториски анализи.

Домашна посета

Нашите мобилни екипи се подготвени да дојдат во Вашиот дом, ординација или болница, со цел да земат материјал за анализа. Ве молиме доколку имате потреба од ваков тип услуга, направете го тоа со најава еден ден однапред, на нашите телeфони 02/3179-001 или 075/211-406.

Акредитации и сертификации

Авицена Лабораторија e една од првите лаборатории на нашите простори која се здоби со Сертификат за акредитација за квалитет и компетентност на медицински лаборатории согласно стандардот MKC EN ISO 15189:2013.

ФАКТИ ЗА АВИЦЕНА

  • вработени
  • задоволни пациенти
  • години искуство
  • лаборатории

СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

НОВОСТИ И НАСТАНИ