ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

 Kaко да закажам тест за КОВИД-19?

За закажување, јавете се 071/278-529, 078/218-731, 071/269-623 и 072/319-850

 

За колку време се добиваат резултатите?

Резултатите се готови во рок од 24 часа.

 

Дали издавате резултати и на англиски јазик?

Сите резултати во Авицена Лабораторија, се издаваат бесплатно на англиски јазик.

 

Дали земате брисеви за COVID-19 во домашни услови?

ДА. Нашите мобилни екипи се подготвени да дојдат во Вашиот дом. Закажете ДОМАШНА ПОСЕТА, со најава еден ден однапред, на следниот телефонски број:

📞 02 3179 001

 

Дали правите тестирања на повеќе вработени во една компанија? 

ДА. Доколку имате потреба од ваква услуга, Ве молиме јавете се на 070261880 или испратете e-mail на biljana.dimitrievska@avicena.com.mk или lab@avicenalab.com.mk