Test i ri molekular PCR ultra i shpejtë për COVID-19, me rezultat për 1 orë

Duke filluar nga dita e sotme 08.01.2021, në Laboratorin Avicena (Lagja Taftalixhe) është i disponueshëm test molekular PCR ultra i shpejtë për COVID-19 me të cilin i fitoni rezultatet tuaja për vetëm 1 orë.

Rezultatet e lëshuara përshtaten me kërkesat ndërkombëtare për udhëtim në vende të ndryshme. Testi është i njohur në mënyrë kombëtare dhe ndërkombëtare për udhëtim dhe lëshohet me përkthim falas në gjuhën angleze. Ju lutemi ta theksoni këtë gjatë vizitës në laborator.

Testi i ri molekular PCR ultra i shpejtë përpunohet vetëm në laboratorin në lagjen Taftalixhe me termin të prenotuar paraprakisht në numrat e telefonit:

📞 071/278-529 

📞 078/218-731 

📞 071/269-623 

📞 072/319-850 

Çmimi i testit: 5200 denarë

Menunë komplete të testeve për COVID-19 me çmimet me zbritje mund ta shihni këtu